DJ ŠOLA

Od teorije vrtenja glasbe preko različnih načinov in tehnik miksanja do nasvetov, kako postati prepoznaven in začeti nastopati, vas pripravimo na vstop v svet DJ-anja, da lahko svojo strast predstavite tudi širšim množicam.

Program

DJ ŠOLA / SKUPINSKA

(15 – 99 let)

PRIMERNO ZA ZAČETNIKE!

DJ šola skozi teoretične osnove in praktični prikaz udeležence seznani z glasbeno teorijo, s svetom DJ-a, njegovim delom, triki in nasveti za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa. Primerna je za popolne začetnike na področju DJ-anja in za vse, ki želite zanimanje za glasbo nadgraditi in poglobiti svoje znanje o miksanju, tehnikah miksanja in o različnih glasbenih efektih. DJ šola postavi trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj udeležencem odpre nov pogled na poslušanje, dojemanje in ustvarjanje glasbe. V njih spodbudi skrito umetniško žilico, ki jo skozi DJ šolo ob pomoči izkušenih mentorjev in glasbenikov razvijejo do te mere, da so pripravljeni samostojno odvrteti svoj miks.

Svetujemo tudi pri nakupu opreme in poskrbimo za kvalitetno in ugodno rešitev.

TRAJANJE / CENA
3 mesece
125€/mesec
 
Izobraževanje se izvaja 1x tedensko po 60 minut.
Začetek izobraževanja: Oktober 2021.
DJ ŠOLA / INDIVIDUALNA

(15 – 99 let)

Individualne lekcije DJ šole so zasnovane tako, da jih popolnoma prilagodimo tvojim potrebam in željam. S spremljanjem tvojega razvoja lahko sproti prilagajamo učni proces, po potrebi nekaterim tematikam namenimo več časa in tako skupaj kar najbolj optimalno pridemo do željenega cilja.

Svetujemo tudi pri nakupu opreme in poskrbimo za kvalitetno in ugodno rešitev. 

TRAJANJE / CENA
Po dogovoru
30 € / 45 min
   

V primeru zakupa večjega števila ur, se upošteva količinski popust po dogovoru.

Bodimo v kontaktu!

Če želiš, da te občasno obvestimo o naših aktivnostih, ti kdaj pošljemo kak nasvet ali pa te povabimo na delavnico, spodaj vpiši svoje podatke.