DJ ŠOLA

Program, ki vašega otroka preko vrtenja priljubljenih skladb popelje v spoznavanje ritmičnih struktur, glasbene teorije in celo matematike, fizike in zgodovine!

želite brezplačen posvet?

pokličite nas: 051 204 201

DJ ŠOLA

SKUPINSKA celoletna

 
 
Trajanje
Okt - jun
  
 
 
Cena
49,80 € / mesec
  

*izobraževanje se izvaja 1x tedensko po 45 minut.

ZA RADOVEDNE 🙂

Izkoristite možnost brezplačnega obiska enega srečanja, da vaš otrok spozna mentorje, se udomači v prostoru in začuti utrip DJ šole.

DJ šola otroka seznani z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe ter ga skozi različne dejavnosti pelje po področjih, ki so z glasbo povezana v najširšem smislu.

Otroci spoznajo glasbeno teorijo, se podrobno spoznajo z delom DJ-ja, spoznajo trike in prejmejo nasvete za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa.

DJ šola postavi trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj udeležencem odpre nov pogled na poslušanje, dojemanje in ustvarjanje glasbe. V njih spodbudi skrito umetniško žilico, ki jo skozi DJ šolo ob pomoči izkušenih mentorjev in glasbenikov razvijejo do te mere, da so pripravljeni samostojno odvrteti svoj miks.

Svetujemo tudi pri nakupu opreme in poskrbimo za kvalitetno in ugodno rešitev.

DJ ŠOLA – INDIVIDUALNA

Individualne lekcije DJ šole so zasnovane tako, da jih popolnoma prilagodimo otrokovim potrebam in željam. S spremljanjem tvojega razvoja lahko sproti prilagajamo učni proces, po potrebi nekaterim tematikam namenimo več časa in tako skupaj kar najbolj optimalno pridemo do željenega cilja.

Svetujemo tudi pri nakupu opreme in poskrbimo za kvalitetno in ugodno rešitev. 

1 INDIVIDUALNA URA/30€

8 INDIVIDUALNIH UR /220 €

TEA VUČKOVIČ

MENTORICA

Tea se že več kot 10 let profesionalno ukvarja z DJjanjem, v zadnjih treh letih pa svoje znanje aktivno predaja na mlajšo generacijo. Od zgoščenih enodnevnih, preko skupinskih večtedenskih pa vse do individualnih celoletnih, se je izobraževanja pod njeno taktirko udeležilo že več kot 500 otrok. Je strastna učiteljica in mama 14 letnika, ki delo z otroci in mladostniki jemlje kot svoje poslanstvo, zato svoje izkušnje na njih prenaša z neskončno energijo.

Bodimo v kontaktu!

Če želiš, da te občasno obvestimo o naših aktivnostih, ti kdaj pošljemo kak nasvet ali pa te povabimo na delavnico, spodaj vpiši svoje podatke.

Izkoristite možnost brezplačnega obiska enega srečanja, da vaš otrok spozna mentorje, se udomači v prostoru in začuti utrip DJ šole!

Pokličite nas!