Izberi modul:

Izbereš lahko enega ali več modulov.

FAQ

Kako poteka priprava ponudbe?

Po uspešno izpolnjem obrazcu, prejmeš na e-mail ponudbo, ki upošteva število modulov (količinski popust) in trajanje določenih modulov. Dodane bodo tudi možnosti obročnega plačila.

Po prejetju ponudbe se lahko odločiš za naročilo in preko e-maila potrdiš vpis. 

Vpis je potrjen po prejetem plačilu predračuna oz. po plačilu prvega obroka.

Potrebujem kakšno predznanje?

Naše izobraževanje večinoma poteka znotraj računalniških programov in v spletnem okolju, zato se pričakuje osnovno poznavanje računalniških funkcij, zaradi dela v angleških programih pa zelo pomaga tudi dobro poznavanje angleškega jezika. 

 

Kakšno opremo potrebujem?

Producent tekom študija uporablja troje orodij: računalnik, programsko opremo za produkcijo in manipulacijo zvoka (DAW) ter orodje za poslušanje, torej slušalke in/ali studijske monitorje.

Ko napredujete v svoji profesionalni rasti, se lahko odloči za dodajanje drugih instrumentov, kot so zunanje zvočne kartice, sekvencerji, ritem mašine, sintetizatorji itd., toda v osnovi vedno za profesionalno produkcijo glasbe uporablja te, zgoraj navedene elemente.

RAČUNALNIK
Prenosni računalnik z najmanj 8 gigabajti RAM-a in diskom, z vsaj 500GB prostora.

PROGRAMSKA OPREMA
Akademija Alphawave ima vzpostavljeno partnerstvo z nemškim podjetjem Ableton, ki razvija najbolj razširjen in vsestranski program za ustvarjanje glasbe Live.
Prve tri mesece tečaja boste lahko uporabljali brezplačno različico, nato pa boste lahko zahvaljujoč uradnemu partnerstvu z Abletonom kupili programsko opremo s 50-odstotnim popustom.

ORODJE ZA POSLUŠANJE
Slušalke so dovolj za začetek in bodo vedno pomemben del vašega delovnega procesa. Trg ponuja številne možnosti za vsak cenovni razred, mi pa smo vam na voljo, da pomagamo pri izboru modela, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Če imate doma prostor, ki ga lahko preoblikujete v studio, lahko razmislite o nakupu studijskih monitorskih zvočnikov, ki vam bodo omogočili, da izboljšate svoje sposobnosti poslušanja in analiziranja. Tudi tu vam lahko pomagamo pri izbiri, ki ustreza vašim potrebam.

IMAŠ VPRAŠANJE? POKLIČI NAS!

041 / 555 – 554